Praktijkadres

Therapeuticum De Rozenhof
Paulus Potterstraat 12-C
7204 CV Zutphen
T  06 – 22253790
E  marinaelisaschouw@gmail.com

Marina Schouw

Over Marina Schouw
Sinds 2018 bestaat Marina Elisa. Dé plek waar ik kan werken vanuit mijn hart en mijn kwaliteiten graag in zet om iedereen die langs komt te inspireren en te motiveren het beste in zichzelf naar boven te halen. Hiervoor werkte ik onder andere bij een buitenschoolse opvang/kinderdagverblijf, in een woon/werkgemeenschap in de verstandelijk gehandicaptenzorg, de ouderenzorg, een zorgboerderij voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar met allerlei verschillende gedragsproblematieken, in verschillende natuurwinkels en bij verschillende paardenstallen. Alle werkplekken hebben één ding gemeen: ik werk(te) graag met mensen en regelmatig ook met mens en dier.

Naast de praktijkervaring heb ik ook de nodige vakkennis en vaardigheden opgedaan tijdens mijn twee studies. In 2011 behaalde ik mijn diploma voor de opleiding Paardenhouderij en in 2017 voor de opleiding Kunstzinnige Therapie Beeldend. Daarnaast heb ik de basisopleiding Paardencoaching en Paardencoaching & Dementie afgerond.

Tarieven en vergoedingen
Kunstzinnige therapie wordt vergoed door meerdere zorgverzekeraars, middels het aanvullende pakket. Iedere zorgverzekering hanteert andere vergoedingen. Het tarief is per therapiesessie van 1 uur € 70,- (BTW vrij).  Als therapeut ben ik geregistreerd bij de beroepsvereniging NVKT (Nederlandse Vereniging Kunstzinnige Therapiën) www.kunstzinnigetherapie.nl.

Klachten
Bent u ontevreden of heeft u een klacht over mij als hulpverlener, dan kunt u hierover met mij in gesprek gaan. Wanneer wij er samen niet uit komen, of wanneer de drempel voor u te hoog is om het gesprek aan te gaan, kunt u terecht bestuur@kunstzinnigetherapie.nl en bij de klachtenfunctionaris van de NVKT/NVAZ met uw klacht:
advocaat/jurist Mw. G.A. Versteegh te Zutphen.
Telefoon: 06-22103966  Email: versteegh@versteeghadvocaat.nl