Expositie schilderijen Mariska Gribnau vanaf 28-11-2022 in Therapeuticum de Rozenhof

Schilderijen expositie Mariska Gribnau vanaf 28-11-2022 in Therapeuticum de Rozenhof

Vanaf 28-11-2022 exposeert Mariska Gribnau uit Driebergen haar schilderstukken in Therapeuticum de Rozenhof.

De meeste schilderingen zijn gemaakt met behulp van oliepastelkrijt op aquarelpapier. Het schilderstuk in de grote hal is gemaakt met oliepastel op linnen.

De schilderingen hebben geen titel. Mariska ervaart het juist als verfrissend als mensen zelf hun eigen tekst en beleving eraan verbinden. De eigen beleving geeft volgens Mariska Gribnau meer plezier dan de beleving bij een door haar opgelegde titel.

De schilderingen zijn geïnspireerd door de natuur, door muziek bijvoorbeeld die van Grieg, door gebeurtenissen in de wereld, door een stemming.

De kleine schilderingen [40 x 40] kosten €150,- en de iets grotere schilderingen €180,-. De schildering in de wachtkamer heeft geen glas vanwege de spiegeling van het buitenlicht. Het glas is voor de eventuele koper wel beschikbaar.

Mocht U belangstelling hebben voor een schildering, neemt u dan contact op met Mariska Gribnau via mailadres: m.f.j.gribnau@freeler.nl

Neem voor uw bericht een foto van het betreffende schilderij of geef er een korte beschrijving van. De kunstenares kan dan met u overleggen of het betreffende werk nog beschikbaar of al verkocht/gereserveerd is.

Wij wensen u veel kijkplezier!