Expositie schilderwerken van Chantal Buytendijk

Ik ben Chantal Buytendijk,  Geboren in Den Haag in 1975.

Ik woonde en werkte jarenlang in Den Haag totdat ik in de Achterhoek terecht kwam. Veel meer in verbinding met mijn intuïtie, met mijn hart en zo ook met mijn creativiteit laten stromen.

Mijn werk is heel divers. Ik ben autodidact en daardoor vrij in hoe ik werk omdat het stroomt zoals het stroomt en niet omdat ik geleerd heb binnen de lijntjes te kleuren. Het houdt me vrij om te spelen en te laten gebeuren. 

Ik heb een tijdje van een foto nageschilderd en figuratief werk gemaakt. Maar de laatste jaren heb ik mij veel meer verbonden met dat wat ontstaan wil, wil spelen, voelen, kijken en zich vormen. Meer ervarend wat er naar voren kwam of wilde komen. Ik werk heel veel met acrylverf, maar diverse andere media zijn mij ook niet vreemd. Zoals keramiek, liefst met glazuren, aquarel, tekenen, collages, en creatief zijn met wat er voor handen is.

Ik schrijf ook graag, gedichten of korte poëtische verhalen. Om deze met mijn beeldende werk te verbinden vind ik een super leuke toevoeging.

Mijn werk is ook op kaarten te koop, het is een beperkte oplage!!! Benader me gerust voor exposeren, voor een schilderij of (ansicht-) kaart.

 

Ik werd gevraagd om in Therapeuticum de Rozenhof te exposeren. Ik hoop dat mijn werk mensen mag raken, mag laten dromen, laten voelen, laten beleven en bedenken:’ wat zie ik nu eigenlijk en waarom zie of voel ik dat?’  Elk werk heeft zijn verhaal, weliswaar mijn verhaal maar wellicht sluit het aan bij jouw verhaal of raakt het een stukje in jou, een stukje dat je misschien vergeten was of liever niet teveel naar keek maar toch ook in zijn pijnlijkheid zo mooi kan zijn.