Expositie Ingrid Zonneveld in de Rozenhof

Ingrid Zonneveld exposeert tot mei 2024 haar schilderwerken in Gezondheidscentrum de Rozenhof. Ingrid werd in 1946 geboren in Leeuwarden. Zij schildert sinds 1996. Ze heeft haar opleiding genoten bij Corrie Haverkort en Theo Ettema van atelier Sabi in Eefde.

Ingrid: “ Ik ben een figuratieve schilder, maar ik schilder de wereld zoals ik hem zie, en dat is niet altijd zoals de meeste mensen hem zien. Mensen, dieren, landschappen en vooral bomen zien er meestal net iets anders uit dan in de werkelijkheid en zijn daarom typisch herkenbaar werk van mij. Zoals de impressionisten hielden van het licht in het zuiden, houd ik van het licht op de Waddeneilanden. Het schilderen van zee, strand, duin en luchten doe ik het liefst. Maar mensen en portretten die de binnenkant laten zien zijn ook een dankbaar onderwerp”.

Ingrid heeft in de omgeving van Zutphen en Warnsveld en op Terschelling regelmatig geëxposeerd, alleen of met anderen. Bent u in haar werk geïnteresseerd, dan kunt u contact met haar opnemen.

Aanvulling: Ze is inmiddels gestopt met schilderen omdat ze heel snel blind is geworden. Daarom heeft ze een jaar geleden haar atelier opgegeven. De schilderijen die hier hangen zijn te koop voor prijzen tussen 150 en 500 euro, nader overeen te komen.

Tel. 06 25 1977 25

Izonnig50@gmail.com

www.ingridzonneveld.nl