Vacature Kinder- en jeugdpsycholoog/ Orthopedagoog in Gezondheidscentrum Therapeuticum de Rozenhof

Vacature Kinder- en jeugdpsycholoog/ Orthopedagoog

Gezondheidscentrum ‘Therapeuticum de Rozenhof’ in Zutphen zoekt vanaf 1 maart 2021 een kinder- en jeugdpsycholoog/ orthopedagoog.

Het Therapeuticum wordt gevormd door een huisartsenpraktijk met 3 huisartsen, 1 consultatief arts en 13 therapeuten.  Met regelmaat wisselen wij uit over menskundige en antroposofische achtergronden van ziektebeelden. Een patiënt is soms bij meerdere therapeuten in behandeling en de samenwerking is daarom intensief en inspirerend.

De vacature betreft de mogelijkheid tot vestiging van de eigen praktijk binnen ons antroposofisch Therapeuticum en is op basis van eigen bedrijfsvoering. We zoeken een enthousiaste en ondernemende persoon die de kwaliteiten heeft om kinderen en hun ouders met uiteenlopende ontwikkelingsvragen te begeleiden. Affiniteit met en kennis van het antroposofisch gedachtegoed is beslist een pré.

De functie brengt met zich mee dat van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij actief deelneemt aan alles wat een multidisciplinair samenwerkingsverband met zich meebrengt, zoals collegiaal overleg, het meedoen aan studiebijeenkomsten en de huishoudelijke vergaderingen.

De kandidaat wordt geacht geregistreerd lid te zijn van Stichting Kwaliteitsregister Jeugd -SKJ of een vergelijkbare registratie-commissie en te beschikken over een geldige VOG.

Sluitingstermijn: 31 januari 2021. Gesprekken worden gepland in februari 2021.  Sollicitatiebrieven kunt u, mét curriculum vitae,  VOG, bewijs van registratie bij de SKJ en referenties, per mail of per post, richten aan: Sollicitatiecommissie – t.a.v. Freya Pardoel.

Mail: info@freyapardoel.nl               Info: 06 26964890

Post:  Therapeuticum de Rozenhof, Paulus Potterstraat 12c, 7204 CV Zutphen.

Graag zien wij uw/je sollicitatie tegemoet.

Vriendelijke groet, namens de sollicitatiecommissie

Freya Pardoel