Margaret Vink, consultatief antroposofisch arts
Therapeuticum De Rozenhof
Paulus Potterstraat 12-C
7204 CV Zutphen
M  06 57916093
Meer informatie over Margaret Vink op www.margaretvink.nl.

Consult
Een consultatieve arts kan worden geraadpleegd als u een klacht meer uitgebreid wilt bespreken en eventueel aanvullende medicatie wilt gebruiken die gebaseerd is op natuurlijke middelen. Het gaat dan bijvoorbeeld om chronische klachten of om het gebruik van antroposofische medicijnen bij ziekten als kanker en de begeleiding daarvan. Ook kinderen die om verschillende redenen niet gedijen kunnen veel baat hebben bij deze wijze van medische zorg en behandeling. Een verwijzing van uw huisarts is niet noodzakelijk.

Werkwijze
Voor een eerste consult wordt in de regel een uur gereserveerd. Er is dan tijd om uw klachten, voorgeschiedenis en verdere gezondheidstoestand zorgvuldig te bespreken. We ronden af met een eerste aanzet van de behandeling.
Vervolgconsulten zijn meestal een half uur, soms drie kwartier en vinden, afhankelijk van de klachten, plaats in een ritme van vier tot vijf weken. Hoeveel consulten nodig zijn is eveneens afhankelijk van de klachten. Meestal zal er naarmate de behandeling vordert, minder frequent een consult nodig zijn. Het verwijzen naar een aanvullende therapievorm behoort tot de mogelijkheden. Vanzelfsprekend gebeurt dit in nauw overleg met de zorgvrager.
Neemt u alstublieft alle medicijnen die u gebruikt mee naar het eerste consult.

Vergoedingen
De consulten, de voorgeschreven medicijnen en therapieën worden, afhankelijk van uw ziektekostenverzekering, meestal geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
Voor meer informatie wil ik u graag verwijzen naar mijn website www.margaretvink.nl.